Roskam Coaching

Header afbeelding
Traject paardencoaching

Traject paardencoaching

Wat gaan we doen?

We gaan na een uitgebreide kennismaking vooral veel ontladen en bewustzijn creëren. De paarden zijn de meesters die jou hierbij ondersteunen. Je gaat langzaam weer terug naar jouw basis, je kern, jouw ZIJN om vanuit daar bewust te gaan kiezen voor datgeen wat echt bij je past! Je gaat belemmerende gedachtes herkennen en erkennen, je lichaam meer inzetten als antenne en jouw wegwijzer. Dat gaat je rust, ruimte en zo veel meer verbinding met jezelf, de ander en je omgeving opleveren.

Thuis Kudde

Praktische info

Dit inzicht en ontlaad traject bestaat uit drie sessies van 1,5 uur en een terugkom sessie van 1-1,5 uur na ongeveer 1,5 maand.

Je bent hiervoor welkom op mijn locatie in Soest. De eerste sessie maken we kennis, starten we met wat lichaamsgericht werk en gaan we aan de slag met de paarden! Na afloop van de eerste sessie krijg je een thuiswerkopdracht mee en de 2 vervolgsessies zullen steeds met een week ertussen plaatsvinden. Deze vervolgsessies zijn deels binnen in mijn praktijk en deels buiten bij de paarden. 

Ongeveer 1,5 maand na de derde sessie staat de terugkomsessie gepland. We kijken dan waar je staat en wat je dan nog eventueel nodig hebt. 

De kosten voor dit speciale inzicht en ontlaad traject bedragen €475,- inclusief BTW.

Het is uiteraard ook mogelijk om een traject op maat samen af te stemmen dit doen we na een intake en eerste sessie. 

Met Body Remembers Trauma Therapy® (BRTT®) gaan we via het lichaam op zoek naar opgeslagen trauma en ontstaat de mogelijkheid om deze te ontladen. Na de BRTT gaan we door met TraumaRelease Breathwork® (TRB®).

Tijdens het ademwerk ervaar je een combinatie en/of wisselwerking van gedachten, gevoelens, emoties en belevingen. Het is een krachtige methode om los te laten, inzichten te krijgen, te ontwaken, te helen en om uiteindelijk te worden wie je werkelijk diep van binnen bent.

 

Info en kosten

Je gaat een intensief traject aan van 3 maanden, waarin we 3 sessies aangaan samen. 

Het zijn 3 sessies van 2,5-3uur. Diep, intens, helend, bevrijdend.

De kosten hiervoor zijn € 600,00 inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor de zakelijke markt.

Bevrijdens

Hoe werken wij?

We werken d.m.v. ons zuiver heldervoelend vermogen en helderweten, via lichaamswerk, opstellingen, meditaties, ons lichaamsbewustzijn (d.m.v. ademwerk en trauma release via de psoas), en de paarden als zuivere spiegels van het onderbewustzijn. Maar vooral laten we de energie het werk doen en ons leiden naar het punt waar het voor een ieder klopt, veilig, helend en liefde is.

De verbinding tussen ons menselijk denken, goddelijk weten en helder voelen wordt ont-dekt en vooral zelf ervaren! Intuitie kan hierdoor (nog) verder ontwikkeld worden, innerlijke kracht, weten, levensenergie en creativiteit komen vrij, en ons hoofd en lichaam krijgen hierdoor meer rust. Relaties met verbinding en gelijkwaardigheid. Chronische klachten, pijn of ziekte, zullen hierdoor afnemen of zelfs voorgoed verdwijnen. En – wellicht nog het meest belangrijk – je leert zelf invloed te hebben op je eigen (onbewuste) gedrag, gedachten, denkpatronen, emoties en gevoelens (én daarmee jouw omgeving). Zodat je jouw realiteit bewust kunt creeren. Ontspannen en met gemak. Vrijheid in verbinding.

Vergeten Verbinding 2

Investering en Data

De investering voor het halfjaartraject is € 1.888,00. Dit is inclusief de maandelijkse bijeenkomst met koffie/thee/water, lekkers en lunch en ondersteuning via Whatsapp wanneer nodig. 
Je ontvangt voor de eerste trainingsdag een factuur. Het is ook mogelijk om in 4 termijnen van €475,00 te betalen. 

Data van het halfjaartraject

  • Vrijdag 8 december
  • Vrijdag 12 januari
  • Vrijdag 9 februari
  • Vrijdag 15 maart
  • Vrijdag 12 april
  • Vrijdag 10 mei
  • Vrijdag 7 juni
De Ruimte

Aanmelden?

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar marieke@roskamcoaching.com.

Liefs Marieke en Liesbeth