Roskam Coaching

Header afbeelding
Traject paardencoaching

Traject paardencoaching

Wat gaan we doen?

We gaan na een uitgebreide kennismaking vooral veel ontladen en bewustzijn creëren. De paarden zijn de meesters die jou hierbij ondersteunen. Je gaat langzaam weer terug naar jouw basis, je kern, jouw ZIJN om vanuit daar bewust te gaan kiezen voor datgeen wat echt bij je past! Je gaat belemmerende gedachtes herkennen en erkennen, je lichaam meer inzetten als antenne en jouw wegwijzer. Dat gaat je rust, ruimte en zo veel meer verbinding met jezelf, de ander en je omgeving opleveren. Ik zet hierbij uiteraard de paarden in, maar daarnaast ook nog meerdere werkvormen, zoals adem, meditatie, schaalwandelen, muziek of terwijl diepgaand lichaamswerk. 

Thuis Kudde

Praktische info

Dit inzicht en ontlaad traject bestaat uit drie sessies van 1,5 uur en een terugkom sessie van 1-1,5 uur na ongeveer 1,5 maand.

Je bent hiervoor welkom op mijn locatie in Soest. De eerste sessie maken we kennis, starten we met wat lichaamsgericht werk en gaan we aan de slag met de paarden! Na afloop van de eerste sessie krijg je een thuiswerkopdracht mee en de 2 vervolgsessies zullen steeds met een week ertussen plaatsvinden. Deze vervolgsessies zijn deels binnen in mijn praktijk en deels buiten bij de paarden. 

Ongeveer 1,5 maand na de derde sessie staat de terugkomsessie gepland. We kijken dan waar je staat en wat je dan nog eventueel nodig hebt. 

De kosten voor dit speciale inzicht en ontlaad traject bedragen €475,- inclusief BTW.

Naast het ontlaad traject bied ik ook trajecten aan van 6 of 10 sessies. De kosten hiervan zijn € 820,- voor het traject van 6, dit is inclusief 2 BRTT sessies. De kosten voor het traject van 10 sessies zijn €1454,- dit is inclusief 2 BRTT&TRB sessies. Alle trajecten zijn in ieder NU-moment en op jou als persoon afgestemd.  

Met Body Remembers Trauma Therapy® (BRTT®) gaan we via het lichaam op zoek naar opgeslagen trauma en ontstaat de mogelijkheid om deze te ontladen. Na de BRTT gaan we door met TraumaRelease Breathwork® (TRB®).

Tijdens het ademwerk ervaar je een combinatie en/of wisselwerking van gedachten, gevoelens, emoties en belevingen. Het is een krachtige methode om los te laten, inzichten te krijgen, te ontwaken, te helen en om uiteindelijk te worden wie je werkelijk diep van binnen bent.

 

Info en kosten

Je gaat een intensief traject aan van 3 maanden, waarin we 3 sessies aangaan samen. 

Het zijn 3 sessies van 2,5-3uur. Diep, intens, helend, bevrijdend.

De kosten hiervoor zijn € 600,00 inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor de zakelijke markt.

Bevrijdens

Podcast Holistisch leven

Luister en bekijk hier de podcast Holistisch Leven waar ik samen met Marjolein Berendsen vertel over het coachen met paarden en mijn weg hier naartoe.