Roskam Coaching

Header afbeelding
Traject paardencoaching

Traject paardencoaching

Wat gaan we doen?

We gaan na een uitgebreide kennismaking vooral veel ontladen en bewustzijn creëren. De paarden zijn de meesters die jou hierbij ondersteunen. Je gaat langzaam weer terug naar jouw basis, je kern, jouw ZIJN om vanuit daar bewust te gaan kiezen voor datgeen wat echt bij je past! Je gaat belemmerende gedachtes herkennen en erkennen, je lichaam meer inzetten als antenne en jouw wegwijzer. Dat gaat je rust, ruimte en zo veel meer verbinding met jezelf, de ander en je omgeving opleveren.

Thuis Kudde

Praktische info

Dit inzicht en ontlaad traject bestaat uit drie sessies van 1,5 uur en een terugkom sessie van 1-1,5 uur na ongeveer 1,5 maand.

Je bent hiervoor welkom op mijn locatie in Soest. De eerste sessie maken we kennis, starten we met wat lichaamsgericht werk en gaan we aan de slag met de paarden! Na afloop van de eerste sessie krijg je een thuiswerkopdracht mee en de 2 vervolgsessies zullen steeds met een week ertussen plaatsvinden. Deze vervolgsessies zijn deels binnen in mijn praktijk en deels buiten bij de paarden. 

Ongeveer 1,5 maand na de derde sessie staat de terugkomsessie gepland. We kijken dan waar je staat en wat je dan nog eventueel nodig hebt. 

De kosten voor dit speciale inzicht en ontlaad traject bedragen €475,- inclusief BTW.

Het is uiteraard ook mogelijk om een traject op maat samen af te stemmen dit doen we na een intake en eerste sessie.