Roskam Coaching

Header afbeelding
Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork

Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork

BRTT & TRB

Met BRTT® (Body Remembers Trauma Therapy) en TRB® (Trauma Releasing Breathwork) beleef je een diepe innerlijke reis. Een reis waarin je jouw lichaamsgeheugen aanspreekt, op zoek naar opgeslagen en vastgezette (levens)energie, spanning en emoties.

In deze reis geef je de diep opgeslagen emoties, stress & trauma energie de ruimte om op te lossen, zodat de vastgezette (levens)energie weer kan stromen.

Door de combinatie van BRTT® & TRB® kan je zowel fysiologische spanningen, trauma en stress releasen maar ook opgeslagen emoties kunnen vrij komen en de weg naar buiten vinden.

Met Body Remembers Trauma Therapy® (BRTT®) gaan we via het lichaam op zoek naar opgeslagen trauma en ontstaat de mogelijkheid om deze te ontladen. Na de BRTT gaan we door met TraumaRelease Breathwork® (TRB®).

Tijdens het ademwerk ervaar je een combinatie en/of wisselwerking van gedachten, gevoelens, emoties en belevingen. Het is een krachtige methode om los te laten, inzichten te krijgen, te ontwaken, te helen en om uiteindelijk te worden wie je werkelijk diep van binnen bent.

The Body Remember

Jouw investering

Een BRTT en TRB sessie zal ongeveer 2,5 - 3 uur in beslag nemen. We nemen alle tijd die nodig is om jouw proces in te gaan en goed af te sluiten.

De kosten voor 1 sessie is €225,- en mijn ervaring is dat je na 1-2 sessies vaak al enorm veel bereikt hebt. 

Voel je een JA, maar is er nog een twijfel of dat dit is wat voor nu bij jou aansluit? Je kan altijd contact met mij opnemen om hier samen naar te kijken. Wellicht is een sessie met de paarden voor nu beter passend en daar ben je uiteraard ook meer dan welkom.

Ruimte

Traject BRTT & TRB

Je kan ook kiezen voor een traject van 3 maanden, waarin we 3 sessies aangaan samen. 

Het zijn 3 sessies van 2,5-3uur. Diep, intens, helend, bevrijdend.

De kosten hiervoor zijn € 600,00 inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor de zakelijke markt.