Roskam Coaching

Header afbeelding
Teamcoaching

Teamcoaching

Teamcoaching

Elke groep heeft een doel! Is jouw groep ook echt een team? Weet iedereen wat het doel is? Door het uitvoeren van activiteiten met de paarden gaat de groep op onderzoek uit en zullen er gegarandeerd veel "ohh ja!" momenten volgen!

De dag word begeleid door paardencoach Linda Bouzidi-Brakhoven en mijzelf (Marieke). Wij zullen vanuit verbinding met enthousiasme en humor aanwezig zijn en beloven dat het een onvergetelijke dag zal worden.

JBR8639

Waarom de paarden?

Voor een paard als kuddedier wordt onduidelijkheid en incongruentie in het contact met de ander als onveilig ervaren. Heldere communicatie, vertrouwen en duidelijkheid over zaken als leiderschap en verdeling van taken is van levensbelang. Dat maakt ze zeer gevoelig voor hoe kuddeleden zich gedragen en wat er in hun omgaat, of dat nu een paard of een mens is. Een kuddegenoot die A zegt en B voelt en C doet is niet veilig en paarden zullen dan ook altijd (ieder op zijn eigen manier) een directe reactie vertonen. Een paard wil een kuddegenoot die a zegt, voelt en doet.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvend voorstel!

JBR8466

Hoe zou de dag eruit kunnen zien?

De dag bestaat vooral uit veel samen zijn, buiten, paarden, hapjes en drankjes.

Wij raden sterk aan om er een echte teamdag van te maken, waarbij samen zijn bovenaan staat! Je gaat als team verschillende oefeningen met de paarden doen, genieten van een heerlijke lunch en met paard en wagen door de mooiste duinen en bossen van Soest!

Door Corona is het samenzijn lang geleden. Voel je welkom, zodra het weer mag, om samen met je team vooral weer eens ├Ęcht SAMEN te ZIJN!

Home3
Home4
JBR8306

Door middel van diverse tools hielp Marieke mij mijn eigen vragen te beantwoorden. Af en toe kwam Indy ook even helpen door de attributen te verplaatsen of woorden op mijn krijtbordjes te bestuderen of uit te vegen. Ik heb weer vele stappen kunnen maken dankzij de hulp van Marieke en de paarden.

G. Leito uit Amsterdam