Roskam Coaching

Header afbeelding
Teamcoaching

Teamcoaching

Teamcoaching

Samen met de paarden gaat het team op zoek naar eigen oplossingen door het uitvoeren van activiteiten met de paarden.
Tijdens de activiteiten komen aspecten aan bod als leiderschap, communicatie, duidelijkheid, bespreekbaar maken, verborgen agenda's en omgaan met afspraken. Dit verhoogt het bewustzijn van de teamleden waardoor de effectiviteit van het team toeneemt.
De dag word begeleid door mijzelf (Marieke) en vanaf 6 personen werk ik met een collega paardencoach wij werken altijd vanuit de verbinding met enthousiasme en humor om jouw team naar een hoger level tillen.

JBR8639

Waarom de paarden?

Voor een paard als kuddedier wordt onduidelijkheid en incongruentie in het contact met de ander als onveilig ervaren. Heldere communicatie, vertrouwen en duidelijkheid over zaken als leiderschap en verdeling van taken is van levensbelang. Dat maakt ze zeer gevoelig voor hoe kuddeleden zich gedragen en wat er in hun omgaat, of dat nu een paard of een mens is. Een kuddegenoot die A zegt en B voelt en C doet is niet veilig en paarden zullen dan ook altijd (ieder op zijn eigen manier) een directe reactie vertonen. Een paard wil een kuddegenoot die a zegt, voelt en doet.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvend voorstel!

JBR8466

Hoe zou de dag eruit kunnen zien?

De dag bestaat vooral uit veel samen zijn, doen, ontdekken, leren en ontwikkelen. Dit alles op een unieke locatie tussen mijn kudde paarden aan de rand van de bossen en duinen van Soest! 

Wij raden sterk aan om er een echte teamdag van te maken. Je gaat als team verschillende oefeningen met de paarden doen, genieten van een heerlijke lunch/diner of borrel en eventueel met paard en wagen door de mooiste bossen en duinen van Soest!

Voel je welkom om samen met je team vooral weer eens ècht SAMEN te ZIJN!

Home3
Home4
JBR8306

Door middel van diverse tools hielp Marieke mij mijn eigen vragen te beantwoorden. Af en toe kwam Indy ook even helpen door de attributen te verplaatsen of woorden op mijn krijtbordjes te bestuderen of uit te vegen. Ik heb weer vele stappen kunnen maken dankzij de hulp van Marieke en de paarden.

G. Leito uit Amsterdam