Roskam Coaching

Header afbeelding
Teamcoaching

Teamcoaching

Aan de slag!

We starten altijd gezamenlijk binnen met een aantal leuke bewustzijn opdrachten en vervolgens gaan we naar buiten naar de paarden. Tijdens de activiteiten komen aspecten aan bod als leiderschap, communicatie, duidelijkheid, bespreekbaar maken, verborgen agenda's en omgaan met afspraken. Dit verhoogt het bewustzijn van de teamleden waardoor de effectiviteit van het team toeneemt.
De dag word begeleid door mijzelf (Marieke) en vanaf 6 personen werk ik met een collega paardencoach. Ik werk altijd vanuit de verbinding met enthousiasme en passie om zo jouw team te begeleiden naar een hoger bewustzijnslevel. 

Bord

Wat levert het op:

  • Meer bewustZIJN van de patronen 
  • Meer inzicht in eigen gedrag en bijdrage
  • Wederzijds begrip tussen teamleden
  • Meer veiligheid en respect
  • Verbeterde communicatie en samenwerking
  • Meer werkplezier
  • Betere teamprestaties

En gewoon een hele gezellige dag met elkaar waar nog lang met verwondering op teruggekeken zal worden!

Home2

Hoe zou de dag eruit kunnen zien?

Teamcoaching met paarden! De dag bestaat vooral uit veel samen zijn, doen, ontdekken, leren en ontwikkelen. Dit alles op een unieke locatie in het Midden van Nederland tussen mijn kudde paarden aan de rand van de bossen en duinen van Soest! 

Wij raden sterk aan om er een echte teamdag met en tussen de paarden van te maken. Je gaat als team verschillende oefeningen met de paarden doen, genieten van een heerlijke lunch/diner of borrel en eventueel met paard en wagen door de mooiste bossen en duinen van Soest! 

Voel je welkom om samen met je team vooral weer eens ècht SAMEN te ZIJN! Teamcoaching met paarden helpt het onbewuste bewust te maken en zorgt ervoor dat er vanuit een diepere laag een verbinding tussen de teamleden plaats vindt.

Home3
Home4
JBR8306

“Het heeft een mooi effect gehad op het team. 2 weken later hadden we een vergadering en kwamen we vrij natuurlijk tot de conclusie dat het toch echt wel handiger is als het team meer zelf gaat dragen. Ze pakken hun plek meer. Ze weten nu ook dat ik steeds zal vragen of iets een vraag verwachting of opdracht naar mij is, omdat ze bij alles wat ze tegen mij vertellen in het verleden verwachtten dat ik het ook automatisch als een verwachting of opdracht zou oppakken. Het grappige is dat Mariell na die dag haar plek gepakt heeft weer en dat bracht een hoop in beweging.

Bij de meeste zie ik dat ze er zelfverzekerder van worden. Heel tof.”

Huisarts C. Rombouts