Roskam Coaching

Header afbeelding
Coaching met paarden

Coaching met paarden

Het paard en de kudde!

Een paard is een kuddedier en scant continu zijn omgeving en iedereen die daar binnen treedt. Bij Roskam coaching ben jij tijdens een sessie onderdeel van de kudde en reageren de paarden op jouw energie en lichaamstaal. Ik als coach ben net als de paarden altijd zonder oordeel en volledig in het hier-en-nu aanwezig.

Sybe en Rob

Coaching met paarden bijvoorbeeld bij

Burnout

Burn-out klachten

Trust

Keuzes vanuit vertrouwen

Hoe gaan we te werk?

We beginnen met het inzichtelijk maken van waar je nu staat. Wat ervaar je momenteel dat je liever anders zou willen? Welke gedachtes belemmeren jou en maken dat je niet vooruitkomt? Waar verlies jij je energie?

Samen gaan we op zoek naar jouw rust, energie en authentieke kracht. Jij kunt je leven weer gaan ervaren als vanzelf vanuit liefde, vertrouwen en rust! Vanuit jouw authentieke kracht!

Coaching3
Sessie Ina 2
Sessie Ina 1
Sessie Ina 4

Wanneer ik bij de paarden aankom draaien ze zich één voor één om met de kont naar mij toe. Ik voelde mij totaal afgewezen!

Drie maanden na mijn sessie bij Marieke en de paarden kom ik in een situatie waarbij ik mij in het verleden afgewezen zou hebben gevoeld. Maar nu totaal niet! Ik voel me gesterkt en bedank Marieke en Indy voor deze mooie levensles.

I. uit Gilze