Roskam Coaching

Header afbeelding
Workshops

Workshops

Manifesteren kun je leren!

Ik maak door mijn manier van coachen en begeleiden samen met mijn paarden datgeen voel- en zichtbaar wat jou in de weg zit om verder te komen. En vanuit daar mag jij aan de slag met het manifesteren van jouw wens of jouw coachvraag voor die dag. Jouw proces van manifesteren wordt aangezet!

Wendy Melle En Ik (1)

Programma en tarief

Hierbij globaal het programma van de dag:

 • 09.00uur Ontvangst & kennismaking met koffie/thee en wat lekkers
 • 09.30uur Delen van jouw thuiswerkopdracht
 • 10.00uur Aankomen en contact maken met je binnenwereld
 • 10.30uur Vanuit de innerlijke verbinding kennis maken met de paarden middels individuele sessies
 • 12.00uur Genieten van een lokale en uitgebreide lunch met voldoende ruimte om na te praten
 • 13.00uur Gezamenlijke afsluiting van de ochtend

De kosten voor deze bijzondere ochtend en kennismaking met paardencoaching bedragen €150,- pp. Ik werk graag met kleine en intieme groepjes van minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers, wacht dus niet te lang met je aanmelding en check de agenda!

Het is ook mogelijk om een ochtend met alleen vriendinnen, families of collega’s te organiseren. Mail mij voor meer informatie

De Ruimte

Agenda

De eerst volgende diepte workshop staan gepland op dinsdag 25 oktober (VOL), dinsdag 8 november en vrijdag 16 december. De nieuwe data voor 2023 zijn:

Vrijdag 27 januari, Woensdag 22 februari, Woensdag 22 maart, Vrijdag 21 april, Woensdag 31 mei, Woensdag 21 juni.

Heb jij zelf een groepje van minimaal 3 personen dan kan je ook een prive workshop boeken. De kosten hiervoor zijn gelijk aan de diepte workshop €150,00 pp.

Uit je hoofd in je lijf

Deze dag gaan we samen met de paarden aan de slag met jouw lichaamsbewustZIJN; uit je hoofd en terug naar je lijf. Vanuit daar creëren we meer rust&ruimte, met als resultaat dat je meer in verbinding staat met je mooie zelf. Wanneer je in verbinding staat met jezelf, kan je vanuit daar ook verbinding maken met alles en iedereen om je heen. Zo kan je op ieder moment voor jou kloppende keuzes maken! Aan het eind van deze dag ga je met meer rust, ruimte en inzichten weer naar huis. 

IMG 1366

Programma en tarief

Hierbij globaal het programma van de dag:

 • 09.00uur Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
 • 09.30uur Kennismaken met de ander
 • 10.00uur Aankomen en contact maken met je binnenwereld
 • 10.30uur Diverse bewustZIJN oefeningen
 • 11.15uur Pauze moment
 • 11.30uur Aan de slag met de paarden
 • 13.00uur Genieten van een lokale en uitgebreide lunch met voldoende ruimte om na te praten
 • 14.00uur Gezamenlijke afsluiting van de ochtend

De kosten voor deze worskhop zijn €150,- pp. Wij werken met kleine en intieme groepjes van minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers, wacht dus niet te lang met je aanmelding en check de agenda!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar; marieke@roskamcoaching.com

De Ruimte

Agenda

De eerst volgende workshop staat gepland op 18 januari, 12 april, 14 juni, 13 september.

Heb jij zelf een groepje van minimaal 6 personen dan kan je ook een prive workshop boeken. De kosten hiervoor zijn gelijk aan de 4 O's workshop €150,00 pp.

Sybe

Ik heb de paardencoaching bij Marieke als heel bijzonder ervaren. Bijzonder omdat het voor mij een compleet nieuwe ervaring was die nieuwe inzichten gaf. Door het coachen met de paarden werden onze gesprekken visueel gemaakt. Je krijgt letterlijk een spiegel voor gehouden door de paarden. Ik merk dat dit mij nog steeds helpt als houvast als ik eraan terug denk. Dan besef ik mij direct weer hoe ik iets wel wil ipv niet. Marieke is heel warm, persoonlijk en open. Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar en heb veel gehad aan onze gesprekken.”

S. uit Amersfoort