Roskam Coaching

Header afbeelding
Workshops

Workshops

Workshop Coaching met Paarden

Een juiste benaming heb ik nog niet kunnen vinden! Workshop klopt niet helemaal voor mijn gevoel. Het is meer een kennismaking met jouw diepere zelf, je kern. Die plek waar vanuit jouw lichaam weer als antenne mag functioneren. Voordat die antenne weer optimaal zijn werk doet komen we door verschillende lagen van overtuigingen, overlevingsmechanismen, normen & waarden, gedachten, gevoel en gedrag.

De paarden maken deze zichtbaar, voelbaar. Jouw proces van manifesteren wordt aangezet!

Voor wie?

De Diepte Workshop Paardencoaching is voor iedereen die behoefte heeft aan een ochtend me-time en met een nieuwe energie en mooie inzichten weer terug naar huis wil.

Het paard zal bij iedereen uit de groep iets anders laten zien en vooral voelen. Veel onderwerpen, patronen en blokkades die naar boven komen zullen voor meerdere van jullie herkenbaar zijn. Door deze aan te raken, te doorvoelen, kan het ook weer loslaten.

Het is eigenlijk voor iedereen die echt op zelf ont-dekking wil, zich open kan stellen voor alles wat zichtbaar wordt.

Je gaat ont-dekken wat jouw onbewuste vaste patronen zijn, wat er in de weg zit om vanuit jouw kracht te kunnen leven.

Programma en tarieven

Hoe ziet deze ochtend eruit?

  • 09.00uur Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
  • 09.15uur Kennismaking met elkaar en aankomen in jezelf
  • 10.15uur Kennismaken met de kudde en informatie over het paard als coach
  • 11.00uur Individuele sessies met het paard onder mijn begeleiding
  • 12.30uur Afsluiting tussen de paarden gevolgd door een gezamenlijke lunch

De kosten voor deze bijzondere ochtend en kennismaking met paardencoaching bedragen €150,- pp. Maximaal aantal deelnemers is 6, minimaal aantal deelnemers is 3.

Het is ook mogelijk om een ochtend met alleen vriendinnen, families of collega’s te organiseren. Mail mij voor meer informatie

Workshop Teamcoaching

Agenda

De eerst volgende workshops staan gepland op dinsdag 23 augustus, vrijdag 9 september, vrijdag 23 september, vrijdag 14 oktober, dinsdag 25 oktober.

Heb jij zelf een groepje van minimaal 3 personen dan kan je ook een prive workshop boeken. De kosten hiervoor zijn gelijk aan de diepte workshop €150,00 pp.