Roskam Coaching

Header afbeelding
Zij gingen je voor

Zij gingen je voor

Een ode aan Marieke en Sybe!

Wat ging daar een wereld voor mij open! Op de eerste plaatst is Marieke een ontzettend lief en tof mens! Ze luistert naar je, stelt de juiste vragen en tijdens de sessies met paarden weet ze telkens weer de juiste snaar te raken. Mij hebben de sessies inzichten gegeven voor het leven. Het was confronterend, emotioneel maar vooral erg leerzaam en mooi. Ik bekijk nu dingen vanuit een andere kant, heb mezelf meer leren accepteren maar vooral ervaar ik veel meer rust.

Via haar werkgever

Via mijn werkgever teamITG kwam ik in aanraking met paardencoach Marieke.

Voor mij een heel onbekend terrein en ik was erg nieuwsgierig wat dit zou inhouden. Dat is dan ook de reden waarom ik een bezoek heb gebracht aan Marieke. Zonder op voorhand een concrete hulpvraag te hebben, heb ik in twee sessies met Marieke en Sybe toch een hoop geleerd. Voor de termen bewustwording en eye opener kwamen bij mij bovendrijven toen Marieke me vroeg om mijn learnings te benoemen. Het even stil staan bij zaken die je al in je hebt, maar waar je je nog niet (altijd) bewust van bent.

Siebe Jolien2

Hij en het statige paard

Ik heb onlangs een coach sessie gehad van Marieke. Eerst eens kijken wie in de kudde de baas is, natte voeten ondertussen maar dat mag de pret niet drukken. Marieke staat erbij als de rust zelve.

Vervolgens naar een statig paard die ik het halster om moest doen. Nou een hele heisa maar uiteindelijk is het me gelukt. Daarna connecten met het paard. An sich lukt mij dat aardig maar toen ik hem moest laten bewegen en dat niet lukte ……………

Ik was dus de connectie kwijt, opnieuw dus. Dit moest enkele keren gebeuren. Marieke stond erbij en keek erna, wat een rust, geweldig. Mijn leerpunt is en was geduld bewaren, de connectie blijvend checken. Toen dat lukt liep het paard in de richting die ik heb uitgezet. Heel bijzonder!!

Sybe en Rob